Amerikaanse bouwstijl gezocht? Droom je van een woning in Amerikaanse bouwstijl kies dan voor de professionaliteit van Gruwez . Hier vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve Amerikaanse woningen die wij hebben gerealiseerd.

Amerikaanse bouwstijl met Gruwez

Een huis in Amerikaanse bouwstijl realiseren met  “Villabouw Gruwez”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant.

Wij denken met u mee

Amerikaanse bouwstijlNaargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw Amerikaanse stijl zich uitwijzen, zal uw bouwproject, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project.

Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Bekijk ons aanbod in Amerikaanse bouwstijl

Ook voor een cottage woning of andere bouwstijlen kan u bij ons terecht. Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Contacteer ons

Droom je van een woning in Amerikaanse bouwstijl kies dan voor Architect Gruwez. Contacteer ons voor meer informatie Jacob Lacopsstraat 20 bus 204, 9700 Oudenaarde – Speldenstraat 10, 9000 Gent

Email: info@gruwez.org
Tel: 0032/ 55 45 53 63 – Gsm: 0032/ 475 49 18 52

 

Wat zijn Amerikaanse huizen

Amerikaanse huizen zijn meestal vrijstaand gebouwd de doorsnee huizen in ons land. Amerikaanse huizen zijn meestal gebouwd in comnbinatie met hout, beton wordt steeds vaker toegepast om de woningen te verstevigen, maar toch blijft hout vaak te vinden in de afwerking. Wie kiest voor Amerikaans krijgt een zeer sfeervolle woning. Zeker aangezien het hout meestal wordt toegepast in lichte kleuren, zoals wit of lichtblauw.

Architectuur in de Verenigde Staten wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan bouwstijlen die zijn ontstaan gedurende de laatste vier eeuwen geschiedenis van Noord-Amerika, eerst in koloniale vestigingen en daarna in de onafhankelijke staat. In bepaalde periodes zijn er dominante bouwstijlen geweest, waarvan de meeste sterk beïnvloed waren door de Europese trends, waaronder de georgiaanse stijl, federale stijl, jeffersoniaanse en neoclassicistische architectuur, neogotiek, victoriaanse architectuur en beaux arts. De verwezenlijking van wolkenkrabbers in de late 19e eeuw door architecten uit de Chicago School maakte de Amerikaanse bouwkunst wereldbekend. Andere typisch Amerikaanse bouwstijlen zijn de Mission en Spanish Colonial Revival-architectuur uit het zuidwesten, en de Prairie School met Frank Lloyd Wright.