Tips om vertragingen en verstoringen van de bouw te voorkomen

Comment are off

4 tips om vertragingen en verstoringen van de bouw te voorkomen. Dus u hebt besloten dat het eindelijk tijd is om te beginnen met de bouw van die aanbouw – geweldig! Omdat er zo veel verschillende soorten aanbouw zijn, zijn ze een perfecte manier om uw huis aan te passen en de ruimte toe te voegen die u nodig hebt. Beslissen om te bouwen is de eerste stap, maar dit is waar veel huiseigenaren aarzelen. U wilt een aanbouw, maar u kent de horrorverhalen: aannemers die aan de slag gaan, het tijdschema en budget van het project negeren, en het project half afmaken. U wilt een mooie, functionele nieuwe ruimte in uw huis – niet een hoofdpijn die een fortuin zal kosten en nooit zal worden voltooid! Hoe kunt u vertragingen en onderbrekingen bij de bouw van een nieuwe woning voorkomen? Vraag info en tips aan afbraakwerken Gruwez.

Hoe kunt u vertragingen en onderbrekingen van de bouw van een nieuwe woning vermijden

Huur de juiste aannemer. Wie is de juiste aannemer? Er zijn een heleboel dingen om over na te denken bij het inhuren van een aannemer voor uw project. Hebben ze ervaring met het soort werk dat u wilt laten doen? Bijvoorbeeld, als je een aanbouw bouwt, moet je geen dakdekker inhuren. Zijn ze betrouwbaar? Doe onderzoek naar de aannemers: zoek naar recensies online en vraag of ze bereid zijn om je referenties te geven. Zijn ze gekwalificeerd? Vereist het werk dat u doet een gediplomeerde professional? Onderzoek in het begin zal u helpen om een gekwalificeerde professional te vinden – niet een amateur.

Plan (en plan en plan… en plan).

De meeste verstoringen en vertragingen komen gewoon door een slechte planning. Zorg ervoor dat uw aannemer, voordat u aan een project begint, volledig begrijpt waar u naar op zoek bent en dit allemaal in uw contract heeft vastgelegd, zodat er geen verwarring kan ontstaan. Maar vergeet niet dat planning zowel de aannemer als u aangaat. Als je halverwege het project nieuwe ideeën hebt, zal dat vertraging opleveren, dus maak actief deel uit van het planningsproces om ervoor te zorgen dat je al vroeg precies vraagt wat je wilt.
Verkrijg relevante vergunningen. Je aannemer breekt je muur af… en dan komt er iemand van de gemeente opdagen. Als u en uw aannemer geen aandacht hebben besteed aan de bouwvoorschriften van uw gebied en niet de nodige vergunningen hebben gekregen, zal uw project worden stopgezet. Maar dit is een gemakkelijk te vermijden vertraging! Uw aannemer moet een goed begrip van bouwvoorschriften (als ze dat niet doen, ga terug naar af en kies een nieuwe aannemer!). Zodra ze een volledig begrip van uw project, moet uw aannemer weet welke vergunningen nodig zijn en moet u helpen ze te krijgen.

Geen aannemer mag beginnen met werken zonder de juiste vergunningen.

Maak de tijdlijn van het project duidelijk. Zodra u en uw aannemer hebben een plan, moeten ze een idee hebben van wanneer de klus kan worden afgerond. Uw aannemer moet in staat zijn om de lay-out van een algemene tijdlijn van wanneer elk stuk van de toevoeging zal worden afgerond. Begrijp dat dit niet een exacte tijdlijn – sommige vertragingen gewoon niet kan worden vermeden. Onverwachte weersomstandigheden (zoals sneeuwstormen in het voorjaar!), een back-up bij het vergunningskantoor, of wachten op zendingen van het juiste materiaal voor de klus kunnen en zullen de zaken vertragen, zelfs als u perfect hebt gepland. Als u echter een algemeen idee heeft van de tijdlijn, kunt u uw aannemer verantwoordelijk houden zodat uw project geen jaren zal duren!

De volgende stap zetten

Een aanbouw kan helpen om uw huis precies te maken waar u van droomt, maar het is geen kleine verplichting. Hoewel u niet alles kunt plannen, kunt u door vooruit te plannen voorzienbare vertragingen en onderbrekingen vermijden, zodat u op tijd (en binnen het budget) van uw project kunt genieten. Het beste wat u kunt doen is werken met een betrouwbaar algemeen aannemingsbedrijf. Wanneer u werkt met iemand die ervaring heeft met projecten zoals het uwe, kunt u zich gerustgesteld voelen. Mason Sky heeft ervaring met het bouwen van aanbouwen (op tijd en binnen het budget) en wij helpen u graag bij het creëren van de aanbouw van uw dromen. Als u klaar bent om de volgende stap te zetten in de bouw van uw aanbouw, vraag dan vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

 

About the Author