U hebt een mooi huis of villa laten bouwen en nu begint de invulling van uw droominterieur. Veel van onze klanten laten de keuze hierbij vallen op een interieurstylist, wellicht behoort u ook tot deze groep. In dit artikel doet u daarom alvast eigentijdse wooninspiratie op. 

Waar op letten bij het inschakelen van een interieurstylist?

Vraagt u een interieurstylist of interieurontwerper voor de aankleding van uw interieur? Waar let u dan op voordat u iemand in de arm neemt? Zorg allereerst voor inzage van het actuele portfolio en bekijk of de sfeer op de website van de interieurstylist u bevalt. Veel interieurstylisten tonen namelijk uitvoerig hun eigen interieur op hun website, hier komt de eigen stijl volledig tot uiting. Iedere stylist kent een eigen stempel en handelsmerk wat deze toevoegt aan de woning. Bevalt de stijl u, nodig dan gerust de stylist uit. Informeer naar de aanpak en stel samen een realistisch budget in.

Interieur inspiratie met rotan

Wilt u alvast wat indrukken opdoen van prachtige, eigentijdse woonstijlen dan vindt u in dit artikel de nodige inspiratie. Wij hebben ons binnen dit artikel laten inspireren op de prachtige effecten van de verwerking van rotan meubelen binnen het hedendaagse interieur. Laat u door ons gerust verrassen!

Sfeervolle Rotan kast. Foto: Panistore.nl

Sfeervolle Rotan kast. Foto: Panistore.nl

Rotan kasten zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Rotan vormt op dit moment een ware interieurtrend. De meubels worden veelal gecombineerd met andere materialen, zoals in dit geval hout. De warme, maar moderne uitstraling van rotan zorgt voor een luxueus effect in ieder vertrek.

Luxe loungebank met Rotan. Foto: Panistore.nl

Luxe loungebank met Rotan. Foto: Panistore.nl

Rotan loungebanken mogen eigenlijk niet ontbreken in het eigentijdse interieur. Deze uitgesproken rotan loungebank zorgt direct voor een bohemian Ibiza-sfeer. Maar ook accessoires zoals manden, spiegels en decoratieve items vullen deze mediterrane woonstijl perfect aan. U maakt de stijl compleet met een set rotan eettafelstoelen.

Opvallende zwarte hanglampen van rotan. Foto: Panistore

Opvallende zwarte hanglampen van rotan. Foto: Panistore.nl

Rotan lampen komen in verrassend design. Deze zijn perfect te combineren in eigenlijk ieder interieur. Van modern tot landelijk en van klassiek tot het industriële interieur. Dankzij het tijdloze design hebt u jarenlang plezier van deze unieke eyecatchers.

Het wordt steeds duidelijker dat de integratie van e-mail, telefonie, video, instant messaging en webconferencing zeer gewenst is voor de medewerkers. Online videoconferencing kan deze communicatiebenaderingen integreren door middel van een reeks technologieën die het mogelijk maken dat twee of meer locaties met elkaar communiceren door middel van gelijktijdige tweewegs audio- en videotransmissies met behulp van hoge resolutie LED-schermen. Deze technologie kan uw bedrijf een concurrentievoordeel opleveren.

 

Met de gebeurtenissen van de COVID-19-crisis is videoconferentie in 2020 het favoriete zakelijke communicatiemiddel geworden. Hier zijn enkele van de zakelijke voordelen van videoconferencing.

 

Werknemersbehoud

De flexibele mobiliteit die cloud-based videoconferencing biedt, draagt positief bij aan het behoud van medewerkers. Minder reiskosten maken een betere balans tussen werk en privéleven mogelijk en werknemers kunnen ervoor kiezen om vanuit huis te werken en de uitdaging en kosten van het woon-werkverkeer weg te nemen. Medewerkers op afstand kunnen ook nog steeds nauwe banden hebben met teamleden, aangezien face-to-face interacties via hoge resolutie LED-schermen vergelijkbaar zijn met persoonlijke ontmoetingen.

 

Minder reistijd en kosten

Het meer voor de hand liggende voordeel van videoconferencing is een vermindering van de reistijd en de kosten. De mogelijkheid voor leiders, teams en IT-personeel en klanten om virtuele vergaderingen bij te wonen op LED-schermen met hoge resolutie, zonder hun kantoor te verlaten, kan helpen de productiviteit van het bedrijf te verhogen.

 

Geoptimaliseerde aanwezigheid

De aanwezigheid van vergaderingen wordt verhoogd door klanten en verspreide interne teams die anders zouden zijn verzwakt door schema’s en locatie. Verder betekenen de video-opnamemogelijkheden dat alle personen de informatie kunnen krijgen wanneer het hen uitkomt, in plaats van het uitstellen of niet bijwonen van een vergadering.

Houd uw bedrijf draaiende met LED-schermen om op afstand te werken
LED-schermen voor het werken op afstand
Hoe een LED-scherm u kan helpen bij het werken vanuit huis

Met de manier waarop de dingen nu zijn, is thuisblijven een van de beste dingen die iemand kan doen – het is immers allemaal in de richting van de openbare veiligheid en gezondheid. Als uw bedrijf over mogelijkheden beschikt om op afstand te werken, dan is het in ieders belang om te profiteren van het voordeel.

 

U zult echter snel leren dat thuiswerken veel uitdagingen met zich meebrengt. Een groot struikelblok is de productiviteit. Zo heeft u misschien geen kantoor aan huis of een ruimte waar u kunt werken. Daarom is het belangrijk om uw mogelijkheden te kennen. Een verhuurbedrijf van LED-schermen kan u de oplossingen bieden die u nodig hebt om deze tijd door te komen.

 

Hoe kan het verhuren van een LED-scherm u helpen? Het eerste voordeel is de extra ruimte. Dual-monitor opstellingen zijn geweldig omdat ze de noodzaak om door meerdere vensters op uw bureaublad te klikken verminderen, wat tijd kan besparen tijdens uw dienst. Daarnaast kunt u uw kijkzone op een laptop vergelijken met een full-size monitor. Een groot LED-scherm vermindert vermoeidheid en vermoeidheid van de ogen. Het resultaat is dat u zich niet meer zo uitgeput voelt als wanneer u aan een bureau zit, in vergelijking met wanneer u zich over een laptop heen buigt.

 

Vergeet niet: u werkt vanuit huis om de gezondheid van andere mensen te beschermen. Het heeft alleen zin om ook uw welzijn te beschermen. Neem contact op met uw lokale verhuurbedrijf van LED-schermen voor meer informatie over het opzetten van een multi-monitor opstelling thuis.

Verhuur van LED-schermen en videoconferenties voor veilige aanbiddingsdiensten
Videoconferenties

Het verspreiden van het Woord en het ervaren van ware gemeenschap met een huidig en enthousiast kerklidmaatschap zal er in de toekomst anders uitzien. Er vinden buitengewone gebeurtenissen plaats, zowel lokaal als wereldwijd, die het onveilig maken om samen te komen in onze gebedshuizen. Dit zijn de tijden waarin kerkleden de troost en inspiratie nodig hebben die de levende diensten voor hen bieden.

 

Door gebruik te maken van de huidige videoconferentietechnologie en LED-schermen zoals die beschikbaar zijn bij Mobile View, kunt u in moeilijke tijden een veilige en zekere aanbiddingservaring bieden aan mensen. Omdat veiligheid de belangrijkste zorg is, zijn er nog andere voordelen die videoconferencing tot een effectieve manier maken om diensten te verlenen, zoals:

Flexibiliteit om te vergaderen vanaf elke locatie
Mobile-Meet altijd en overal
Geen pendeltijd
Breid uw bereik uit, verhoog uw lidmaatschap
Toegankelijk voor degenen die niet kunnen reizen

Combineer een LED-scherm met videoconferentie

In onzekere tijden hebben mensen meer dan ooit behoefte aan een normaal gevoel, vooral van hun spirituele leiders. Door middel van videoconferencing met LED-schermen kunt u een soortgelijke omgeving creëren als de gemeenten tijdens de wekelijkse diensten in hun gebedsplaats. Als u hulp nodig heeft bij het opzetten van de dienst, kunt u het behulpzame team van Mobile View bellen.

Laat een impressie achter met Outdoor LED Signage
LED-bewegwijzering voor buiten

Beweging en kleur springen in het oog, ze laten je kijken en kijken, en dat is precies wat je wilt voor je reclamecampagne. Als uw advertenties de kracht hebben om mensen te dwingen om ze te bestuderen, dan hebben ze hun werk gedaan, en uw bedrijf zal profiteren als gevolg daarvan. Een Led scherm huren met effectieve reclame heeft een positief effect ook voor bouwbedrijven.

A break-in every 10 minutes. This indicates that there are still an enormous number of burglaries in Flanders every year. A burglary can never be completely avoided, but you can do a lot to reduce the chance of burglaries considerably. But where and how (often) is there actually a burglary? To give you a better idea, there is a handy infographic available, which shows all the figures in one overview.

Infographic
The infographic is shown below in the form of a photo. Did you know, for example, that burglaries take place every 10 minutes? If you want more information about alarm systems, you can click on the images. By clicking on the image you can download an information brochure with all the information you need for an alarm system, free of charge and without obligation.
Home invasion: all the figures in a row!
Compare alarm system quotes
Are you aware of the fact that a home invasion could happen to you at any moment and are you planning to purchase an (extensive) alarm system? Then comparing quotations is the right solution. By comparing free and no-obligation quotations for an alarm system, you can make the best choice between the various alarm systems, associated possibilities and alarm specialists. By comparing quotations, you save on the purchase of an alarm system and you also strive for a safe living environment.

The best alarmsytemen

If you want an alarm system, it’s best to choose quality. That’s why it’s better to choose alarm systems that are European ‘grade 2’ approved. These burglar alarms have been extensively tested. They meet strict quality standards.

The major disadvantage of non-approved alarm systems is that they often give false alarms. In the beginning, you worry about nothing. After a while, you will no longer react alertly to an alarm. You get used to it and you think it’s another false alarm.

The best alarm system is one that detects a burglary before the thief is inside your home. Outside detectors detect a burglary when the burglar is in the garden. But many outdoor detectors are sensitive to false alarms because they hang outside. The reflection of the sun in the detector, birds, cats or other animals and hail etc. These are all things that can cause a false alarm. Most outdoor detectors are best combined with camera surveillance for verification. For example, don’t worry unnecessarily if the outdoor detector is set off by the neighbor’s cat.

An alarm system with magnet / vibrate contacts is in many cases one of the best alarm systems. These sensors detect vibrations on windows and doors. The alarm goes off when the burglar knocks or drills into a window or door. The detection happens when the thief is not yet inside. The chance of false alarms is very small compared to outdoor detectors.

So the best alarm system is an alarm system that is risk ‘grade 2’ according to European legislation and where one works with magnet / vibrate contacts to detect a burglary before the burglar is in your home.

The number of Flemish people who choose to purchase an alarm system continues to rise. Nevertheless, many households that are considering investing in a professional alarm system are still faced with various questions. In this article you will read the five most frequently asked questions about alarm systems.

Why should I buy an alarm system?
Your home is a place that is meant to make you feel at home and safe. Unfortunately, the number of home invasions in Belgium increases every year. In Belgium there is a burglary every 6 minutes. This is as many as 240 burglaries per day. A burglary is never entirely preventable, but an alarm system makes potential burglars think twice before they take the step to break into your home.

How do I find the right alarm system with the right price?
Comparing quotes will save you a lot of money as you can compare prices. In addition, you can easily come into contact with various professionals from your residential area. These specialists will give you tailored advice and all the information you need to make the perfect choice. Ask for free, no-obligation quotes and find the best specialist for alarmsystemen.

Which type of alarm system is best for me?
There are different types of alarm systems. It depends on the situation which alarm system is the best option for you. Below you can read a short explanation about the different types of alarm systems.

Wireless:
A wireless alarm system is with as much as 90% the most common alarm system in Belgium. These systems are easy to install and can also be moved with you. In addition, there are many inventions in the field of wireless systems and they are becoming less and less sensitive to interference.

Wired:
You often see a wired alarm system in the business area. These systems are custom made to secure a building. The cabling makes this system extra reliable. With wired alarm systems, you will have little or no trouble with malfunctions. However, the installation of a wired alarm system is a lot more complicated.

Hybrid:
A hybrid alarm system combines the best features of a wireless and wired alarm system. This gives you an easily expandable alarm system with the reliability of a wired system. This alarm system is difficult to move with because some components are wired.

How reliable is an alarm system?
People often think that alarm systems can be easily sabotaged. This is true if you buy simple alarm systems. However, a professional alarm system is always provided with parts that make sabotage impossible and unnoticeable. When a sensor is pulled from the wall, it automatically triggers an alarm.

Even if a component no longer works, this is often indicated by the system. So you don’t have to worry that a professional alarm system is unreliable.

What are the advantages of an alarm system?
An alarm system has a lot of advantages, such as the fact that you can leave home for a long time with a good feeling, for example for a holiday. An alarm system has two types of operation, reactive and preventive, more: www.stopdedief.be

A reactive effect means that in case of burglary, the system does what it is made for. Usually this is to alarm the control room and make a siren sound. This gives the burglars very little time because all the attention in the neighborhood is drawn to the sound made by the siren. In some cases, a security company can visit your home and assess whether or not it is a false alarm.

A preventive effect means that the alarm system deters potential burglars. If you have a visible alarm system, a burglar will often choose an easier target.

An alarm system also provides personal benefits. An alarm system makes you feel a lot safer in your home. A burglary can have a lot of impact and is therefore worth preventing. An alarm system will reduce the chance of burglary in your home environment.

Inbraakpercentages tellen dat 1 op de 3 panden zonder beveiligingssysteem het slachtoffer wordt van een inbraak. Het installeren van een huisbeveiligingssysteem geeft de bewoners gemoedsrust wetende dat je beschermd wordt tegen diefstal, vandalisme, brand en andere bedreigingen.
Ook als je op reis bent, weet je dat jouw alarmsysteem de autoriteiten waarschuwt als er zich bij jou thuis een probleem voordoet.
Vraag vrijblijvend raad aan jouw installateur alarmsystemen, die zal ter plekke de beste opties met je doornemen.

Werken draadloze beveiligingscamera’s zonder netsnoeren?

Het hangt af van het type draadloze beveiligingscamera’s waarnaar u verwijst.
Er zijn eigenlijk drie stroombronnen voor draadloze beveiligingscamera’s en deze worden onderverdeeld in drie verschillende typen.

Optie 1: draadloze beveiligingscamera’s die moeten worden aangesloten
Wanneer we het over draadloos hebben, betekent dit over het algemeen dat de gegevensoverdracht draadloos is van de camera naar een ontvanger. Dat wil zeggen, je hebt nog steeds een kabel nodig voor stroom en je moet hem in een stopcontact steken – zo krijgen draadloze beveiligingscamera’s stroom.
Als u een draadloze beveiligingscamera of Wi-Fi-camera buiten gaat gebruiken, moet u daarom rekening houden met de afstand tussen de draadloze beveiligingscamera en de voedingsbron.

Optie 2: draadloze beveiligingscamera’s die op batterijen werken
De batterijgevoede draadloze beveiligingscamera’s krijgen hun stroom helemaal zonder draden, wat een echt draadloze beveiligingsoplossing is.
Het heeft geen kabel nodig voor zowel gegevensoverdracht als voeding. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt hij op batterijen en heeft hij dus geen extra stroombron nodig.

Optie 3: Camera’s met draadloze beveiliging die op zonne-energie werken
Beveiligingscamera’s op zonne-energie zijn een andere keuze voor draadloze camera’s zonder een echte stroomkabel.

Je hebt alleen een zonnepaneel nodig om zonne-energie op te vangen en een beveiligingscamera met oplaadbare batterijen om zonne-energie op te slaan. Over het algemeen worden ze apart verkocht, maar je kunt gemakkelijk een set van dezelfde fabrikant krijgen.

Hoe krijgen bekabelde beveiligingscamera’s stroom?

Zijn de bedrade beveiligingscamera’s echt inferieur aan de draadloze camera’s in bedrading, vooral voor stroom?
Het antwoord is NEE, wat voor sommigen een verrassing kan zijn. Bekabeld betekent eigenlijk niet per se extra bekabelingswerk als je maar de juiste camera kiest:deze krijgen stroom en verzenden gegevens via slechts één netwerk-kabel. Dat wil zeggen, u hoeft alleen maar het netwerk aan te sluiten en u hoeft geen stopcontact te vinden voor stroomtoevoer.
In feite is de bedrade camera-oplossing nog steeds de meest solide oplossing voor zowel zakelijke als thuisbewaking, met een stabiel signaal en stroomtoevoer.

Zelf klussen of een alarmsysteem kopen?

Veel eigenaars gaan eerst aan de slag met doe-het-zelfsystemen. Deze kunnen echter worden verslagen door uw internetverbinding af te sluiten : als een dief de WiFi-router uitschakelt of de kabellijn doorsnijdt, is het voorbij!
Onze professioneel bewaakte systemen, kunnen echter indien nodig communiceren via een mobiel telefoonsignaal. We maken gebruik van een mobiele back-up en een batterijback-up om ervoor te zorgen dat de monitoring ononderbroken is.
We zijn een bewezen leider ,toegewijd aan het leveren van krachtige en betrouwbare slimme huisbeveiliging met snelle alarmreactie. We bepalen de bron en nemen contact op met de hulpdiensten. Onze installateur alarmsystemen zijn steeds bereikbaar 24 op 24, elke dag van de week, het ganse jaar door.

Een professioneel alarmsysteem kopen , betekent dat je een modern alarmsysteem aanschaft dat compatibel werkt met aanvullende sensoren , waaronder rookmelders, koolmonoxidebewaking en overstromingssensoren.
Dit is een grote meerwaarde want een ramp veroorzaakt door brand of overstroming door een kapotte waterleiding kan een woning snel verwoesten. Met een zelf gecontroleerd systeem heb je een klein tijdvenster om een ​​melding te zien en te reageren. Als je het mist, heb je pech. Maar met professionele bewaking kan uw alarmbedrijf snel reageren op een willekeurig aantal huiselijke crises en nooddiensten oproepen.

Uw eigen nieuwe villa laten bouwen, is in meerdere opzichten een droom. U krijgt de mogelijkheid om het huis dat u altijd al hebt willen hebben, te laten bouwen. Dit is iets dat lang niet voor iedereen haalbaar is, dus u mag terecht spreken van een droom die in vervulling gaat. Bij het bouwen van uw huis, zoekt u natuurlijk naar een betrouwbare partner die uw droomhuis voor u kan realiseren. Ook op andere gebieden zult u partners nodig hebben. Uw eigen droomhuis bouwen, biedt u namelijk de kans om alles vanaf het begin af aan perfect te doen. U maakt een nieuwe start en kunt alle facetten van uw woning opnieuw onder de loep nemen en aanpakken zoals u dat wilt. Uw huis zelf, natuurlijk, maar ook uw tuin, schuur/garage/opbergruimte, vloer, interieur en belangrijke infrastructuur zoals uw internet.

Dé kans om overal in huis te zorgen voor perfect internet

Laat u vanaf nul een prachtige nieuwe villa bouwen, dan is dat dé kans om direct overal in huis te zorgen voor perfect internet. Daar hebt u waarschijnlijk nog niet eens over nagedacht. Toch is dit een belangrijk punt van aandacht. Niet alleen hebt u de mogelijkheid om een nieuwe provider te kiezen voor uw internet en tv; u kunt ook zorgen voor een perfecte netwerkstructuur.

Veel mensen ervaren lang niet overal in huis goed internet. In het gemiddelde appartement of de gemiddelde tussenwoning zijn er plekken waar het internetsignaal te zwak is. Dit resulteert in een gebrekkige ontvangst of traag internet. Als dit al gebeurt in woningen van gemiddelde proporties, hoe gaat dit dan straks in uw riante nieuwe villa? Als u hier geen werk van maakt, loopt u het risico dat u in bepaalde kamers geen signaal hebt. Dat is jammer en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Nu is het moment om dit te doen, want tijdens de afronding van de bouw van uw woning, kunt u hier eenvoudig voor zorgen.

Alles begint natuurlijk met de juiste provider

Alles begint natuurlijk met de juiste provider. U wilt een abonnement waarmee u een goede snelheid behaalt en dat voorziet in al uw wensen en behoeften. Hier kunt u eenvoudig internet vergelijken. Met slechts enkele eenvoudige handelingen, ziet u wat er in uw nieuwe woning mogelijk is. Vergelijk prijzen, snelheden, pakketten en andere voorwaarden.

Wanneer u de juiste provider en het ideale abonnement hebt gekozen, kunt u investeren in de juiste structuur. Wilt u overal in huis gebruik kunnen maken van snel draadloos internet, kijk dan waar u routers dient te plaatsen. Met een enkele router is het signaal hoogstwaarschijnlijk niet krachtig genoeg om overal in huis te kunnen gebruiken. De provider van uw keuze kan u hierbij helpen. De bouw van een nieuwe woning maakt het ook eenvoudig om direct overal bekabeld internet aan te leggen. Dit is en blijft de snelste en meest betrouwbare manier. Tijdens de bouw kunt u ervoor zorgen dat overal al kabelvoorbereiding komt te liggen zodat kabels netjes kunnen worden getrokken en goed kunnen worden weggewerkt.

Zelf uw eigen huis laten bouwen: het is de ultieme droom voor velen. Jarenlang hebt u hiervan gedroomd, er hard voor gewerkt en er naartoe geleefd en nu is het eindelijk zo ver: u krijgt de mogelijkheid om uw eigen villa te laten ontwerpen en bouwen. Het is waarschijnlijk de grootste beslissing die u in uw leven zult nemen en deze beslissing zal zorgen voor fantastisch woongenot. Wij
helpen u hier uiteraard bij, door samen met u op zoek te gaan naar uw droomhuis, dit huis te ontwerpen en te laten bouwen.

Uw woongenot wordt natuurlijk grotendeels bepaald door uw huis. Maar zelfs bij uw droomvilla zijn er nog puntjes op de ‘i’ die u kunt zetten. Een huis is immers pas af wanneer alle puzzelstukjes op hun plek vallen en er aan alle facetten is gedacht.

Uw huis is klaar, nu de inrichting nog

Wanneer u uw droomhuis laat bouwen, wilt u natuurlijk niet alleen een woning met een exterieur om van te genieten, maar ook met een interieur dat helemaal bij u past en voldoet aan al uw wensen en eisen. Laat u uw huis bouwen, dan vertrouwt u onder andere op de kennis, kunde en het talent van een goede architect. Geef uw interieur dezelfde liefde als uw huis. Veel mensen ervaren dat hun nieuwe huis net niet helemaal lekker uit de verf komt wanneer de complete inboedel meeverhuist. U zult misschien toch net dat kleine beetje gevoel van een nieuw huis missen. Daarom is het helemaal geen gek idee om professioneel interieuradvies in te winnen.

Vergeet uw tuin niet

Wat is een droomvilla op een kaal stuk land? Waarschijnlijk uiteindelijk toch niet dat huis waar u altijd al van gedroomd hebt. Het huis van uw dromen verdient een omgeving die hierbij past. Uw tuin is belangrijk voor de uitstraling van uw woning en voor uw woongenot. U wilt wanneer het lekker weer is toch kunnen genieten van een heerlijke tuin? Een goede tuinarchitect of hovenier kan hiervoor zorgen.

Kies direct voor de juiste leveranciers en abonnementen

Een nieuwe woning biedt u een unieke kans om direct met alles een nieuwe en goede start te maken,
zoals met uw energieleverancier. Wanneer u uw huis laat bouwen, kunt u er ook direct voor zorgen dat er een goede infrastructuur komt te liggen voor uw netwerk. Zeker in grote huizen is het geen overbodige luxe om voorbereidingen te treffen voor het trekken van kabels. U wilt waarschijnlijk gebruikmaken van wifi, maar in een huis met een grote oppervlakte of veel vertrekken, kan het moeilijk zijn om overal een goed signaal te krijgen. Tref daarom de juiste voorbereidingen.

Alles valt of staat natuurlijk met het kiezen van de juiste provider. Ga voor gemak en kies voor alles in
1. Met zo’n abonnement van een goede provider hebt u een abonnement en een aanspreekpunt
voor uw internet en tv. Online kunt u eenvoudig vergelijken op prijs, snelheid en service en er zo
direct voor zorgen dat uw droomhuis ook op het gebied van internet, tv en multimedia aan al uw
wensen voldoet.

In het verleden waren niet alle huizen in Nederland van een badkamer voorzien. Die periode is allang achterhaald. Nu is een huis dat geen badkamer heeft, absoluut uitgesloten en bestaan er heel wat mogelijkheden om het in te richten. Wil je een nieuwe badkamer inrichten dan heb je een overvloed aan keus qua inrichting.

 Uitbesteden of zelf doen?

Door de badkamerinrichting uit te besteden aan een professionele ontwerper, bespaar je jezelf heel wat denkwerk. Desalniettemin kun je zelf de handen uit de mouwen steken bij het ontwerpen van je nieuwe badkamer. Zodoende ontwerp je je badkamer naar eigen smaak.

Deel de ruimte in

De basisbenodigheden voor het uitstipppelen van een nieuwe badkamer zijn een lineaal, een rolmaat, een ballpoint en papier om de tekening te maken. Meet de ruimte secuur op en stippel deze uit op papier. Bij het meten van de ruimte is het belangrijk om de hoogte op te meten alsook de scheve afscheidingen en de ruimtebeperkende bestanddelen op te nemen. Alle details moeten in de tekening opgenomen worden zoals plinten, deuren met de draairichting en ook de vensters. Eventueel wastafel en andere badmeubels die je wenst te plaatsen, moeten in de tekening geschetst worden.

Financiële conditie

Maak een begroting van de verwachtte kosten en ga na of je over dat budget beschikt. Kom je wat financiën tekort, dan kun bij de bank navraag doen over de mogelijkheden tot het nemen van krediet. Breng de kosten voor aanschaf van de badkamerspullen in rekening. Deze spullen zullen ook installatiekosten vergen. De installatiekosten zijn meestal net zo hoog als de aanschaf van de spullen zelf. Ga dus slim om met je budget en geef niet meer dan de helft van je geld uit aan de aanschaf van je badkamerspullen. Zo houd je geld over voor de installatie.

Maak een verlanglijstje

Door een verlanglijstje op te stellen, heb je alles op papier die je wenst of eist van je nieuwe badkamer. Zo is de kans dat je bepaalde zaken overslaat die aangeschaft moeten worden. Denk hierbij goed na over het nut van de badkamer. Wil je een grote badkamer  met een bad waarin je alleen of met meerdere personen moet kunnen relaxen? Of wil je slechts een badcel waar je gewoon in en uit de douche moet kunnen? Moet er ook een toilet bijkomen? Een ruime wastafel met voldoende bergruimte, of een kleine wastafel die makkelijk te onderhouden is en weinig ruimte in beslag neemt? Als je ruimte beperkt is en je geen aparte bad en douche kunt plaatsen, dan is een bad met douchevoorzieningen ook een goed alternatief.

 Praktisch ontwerp

Een badkamer inrichten is een grote investering en gaat ook lang mee. Je zult dus rekening moeten houden met wat in het verschiet ligt. Jouw behoeften zijn dynamisch. Een mooi badkamer is waar iedereen voor gaat maar het moet natuurlijk ook praktisch zijn. Overweeg altijd of de keuze van een bepaald badkamermeubel functioneel en toepasselijk is en of het in de dringende behoeften voorziet.

Zet er nooit haast bij om een badkamer te ontwerpen en vraag altijd advies van anderen. Laat uiteindelijk je ontwerp door een specialist bekijken die ervaring heeft op dit vakgebied. Zo ben je gegarandeerd van een succesvol project. Heb je een grote lekkage in de leidingen, dan is dat een klus voor een loodgietersbedrijf in Utrecht.

 

Aanleggen, onderhoud en reparatie van sanitair, rioleringen, verwarminginstallaties, water – en afvoersystemen? Of reparaties bij lekkages? Daar komt de loodgieter van pas. De loodgieter bezit expertise in het vak maar zonder de juiste gereedschappen kan het werk niet gedaan worden. Daarom moet de loodgieter voor elke klus de juiste gereedschap voorhanden hebben.

Basis gereedschappen van een loodgieter

Hier zijn enkele basis gereedschappen die een professionele loodgieter moet bezitten:

  • Ontstopper: Een ontstopper dient om de gootsteen te ontstoppen en het water weer goed te laten stromen. Tegenwoordig zijn er chemische als mechanische ontstoppers. De mechanische ontstoppers oftewel ploppers is een zuignap aan een steel die een onderdruk in de afvoerleiding mogelijk maakt waardoor de verstopping los raakt en de afvoer goed kan plaats vinden. 
  • Pijpenbuiger: Een pijpenbuiger is een gereedschap dat speciaal gebruikt wordt voor het buigen van koper, cv en rvs buizen.
  • Pijpsnijder: Met dit gereedschap kan de loodgieter koperen, sv en rvs buizen haaks doorsnijden. Om een pijp te snijden wordt de pijpsnijder zo ver mogelijk geopend totdat het gereedschap om de buis past. Als het gereedschap eenmaal om de buis is, wordt het weer dichtgedraaid en steeds meer strakker gemaakt waardoor er een druk ontstaat op de pijp. De pijp wordt doorgesneden door de pijpsnijder steeds rond te draaien en bij te stellen. 
  • Kraansleutel: een kraansleutel is een handgereedschap om gemakkelijk keukenkranen en lavabokranen los te maken. Dit wordt van onder de wastafel of aanrecht gedaan en heeft daarom een lange steel. De steel kan tot 40 cm versteld worden.
  • Schroevendraaier: een schroevendraaier wordt gebruikt om schroeven te verwijderen of aan te brengen. Er zijn vele soorten, afmetingen en kwaliteiten te verkrijgen. Er zijn schroevendraaiers die een platte punt hebben, maar er zijn ook schroevendraaiers met een ster of kruiskop. Goede schroevendraaiers zijn gemaakt van speciale staalsoorten en zijn onbreekbaar.
  • Waterpomptang: Een waterpomptang is een basis loodgietergereedschap dat niet elektrisch is en een bek met tandjes bevat. Het is verstelbaar en wordt gebruikt om rond en hoekig materiaal van verschillende diameter stevig vast te grijpen. Vaklieden gebruiken vaak de waterpompslang om zeskantige bouten en moeren vast te grijpen maar daarvoor is het niet geschikt omdat de waterpompslang een driehoekige uitsparing en scherpe tanden heeft. De moeren en bouten worden daardoor beschadigd.
  • Buigijzer: Een buigijzer wordt gebruikt om rond materiaal in een bepaalde vorm te buigen. Soms moet het materiaal dat in een bepaalde vorm gebogen wordt, eerst verwarmd worden. Maaar het kan ook gewoon koud gebeuren. Een buigtang heeft 2 lange armen met aan beide armen een halfronde geul. Aan een arm zit ook nog een scharnierpunt. De buis wordt in een halfronde geul geplaatst en wordt gebogen door beide armen van de tang naar elkaar toe te trekken. Hoe meer je trekt, hoe ronder de bocht in de buis wordt. Tegenwoordig worden veel meer pvc buizen gebruikt. De pvc buizen kun je in de gewenste vorm buigen met een buigveer zonder dat er een knik in de buis ontstaat tijdens het buigen.

De loodgieter verricht veelzijdig werk en maakt ook gebruik van verschillende gereedschappen. Echter is expertise zonder de basis gereedschappen nutteloos. Professionaliteit houdt ook in dat  de juiste gereedschappen voor de juiste klus aangewend worden.

Soms vraagt het interieur van een woning om een lik verf, want mede dankzij mooi en professioneel schilderwerk, kan de woning intern ontzettend opknappen en een nieuwe aanblik geven. Veel mensen kiezen voor een betonlook zoals Microtopping of Mortex.

Interieur metamorfose door schilderwerk

Ooit namen wij een al wat ouder appartement onder handen; dit was meer dan noodzakelijk, want bij de naadranden plafond/muur waren lelijke naadscheurtjes zichtbaar. Eerst dichtten wij alle scheurtjes, om vervolgens de muren te stucen en te witten. Vervolgens was het lakwerk aan de beurt: kozijnen, deuren, trapleuning en verwarmingsbuizen. Trapliften

Het appartement werd tevens voorzien van een nieuwe keuken, vloer en badkamer. Een behoorlijk project wat geweldig opgeknapt was. De eigenaar verkocht hierop het appartement (binnen 2 weken) voor de vraagprijs (en geen cent minder!). De makelaar verzuchtte ‘het lijkt wel een nieuwbouwappartement! Dat vond de nieuwe eigenaar dus ook. Het schilderwerk was hierbij van groot belang, aangezien de kale ruimte wel als nieuw leek. De vorige eigenaar had geluk; die verkocht zijn appartement nog nét voor de huizencrisis.  Rijschool den haag

Ooit namen wij een al wat ouder appartement onder handen; dit was meer dan noodzakelijk, want bij de naadranden plafond/muur waren lelijke naadscheurtjes zichtbaar. Eerst dichtten wij alle scheurtjes, om vervolgens de muren te stucen en te witten. Vervolgens was het lakwerk aan de beurt: kozijnen, deuren, trapleuning en verwarmingsbuizen. Het appartement werd tevens voorzien van een nieuwe keuken, vloer en badkamer. Een behoorlijk project wat geweldig opgeknapt was. De eigenaar verkocht hierop het appartement (binnen 2 weken) voor de vraagprijs (en geen cent minder!). De makelaar verzuchtte ‘het lijkt wel een nieuwbouwappartement! Dat vond de nieuwe eigenaar dus ook. Het schilderwerk was hierbij van groot belang, aangezien de kale ruimte wel als nieuw leek. De vorige eigenaar had geluk; die verkocht zijn appartement nog nét voor de huizencrisis.  Rijschool den haag

Verfhulp

Schilderwerk verichten in een dergelijk grote ruimte, met onmogelijke plekjes zoals verwarmingsbuizen, trapleuningen en hoge kozijnen vroeg het uiterste van ons team. Tegenwoordig gebruiken wij als kwastenhouder de Paintgripper. Dichten kelder;

De tijd gaat snel, zoals te zien is aan de ontwikkeling van innovatieve producten. Nu kunnen wij ons inmiddels niet meer voorstellen ooit zonder de Paintgripper te hebben gewerkt. Deze verfblikhouder kun je nl. aan het raamwerk koppelen met één draai aan de hendel, hierdoor zijn je verfattributen constant bij de hand en ongelooflijk gemakkelijk verplaatsbaar (of neer te zetten). Een heuse aanrader dus voor iedereen die snel door het lakwerk heen wil komen.  dichten kelder