Cottage stijl  gezocht dan zit je goed bij Gruwez, wij bouwen woningen op maat volgens uw wensen, behoeften en budget.<

Woning in cottage stijl  realiseren met Gruwez

Een Cottage stijl woning bouwen met “Villabouw Gruwez” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Woningbouw Gruwez luistert naar uw wensen, in nauw overleg bepalen we de indeling van je toekomstige woning, welke bakstenen je wel of niet mooi vindt, welke dakpannen … De cottage stijl is één bouwstijl die de dag van vandaag bijzonder populair is. Een cottage woning is een warm , gezellig huis die je landelijke kan inrichten.

Gruwez woningbouw brengt exclusiviteit en duurzaamheid

cottage stijlU bent al BINNEN IN UW WONING nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

Een eigen Cottage stijl woning bouwen is de droom van vele mensen.  Binnen ieders budget bieden wij een passende oplossing, want een exclusieve cottage woning realiseren is het motto van ons team. Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons want uw droomhuis bouwen in cottage stijl daar gaat het om.

Wij bouwen uw cottage huis

Of u nu valt voor een moderne of klassieke woning, Ardense stijl of een woning op maat van de klant geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Contacteer ons

Droom je van een eigen woning in cottage stijl kies dan voor Woningbouw Gruwez. Contacteer ons voor meer informatie Jacob Lacopsstraat 20 bus 204, 9700 Oudenaarde – Speldenstraat 10, 9000 Gent

Email: info@gruwez.org
Tel: 0032/ 55 45 53 63 – Gsm: 0032/ 475 49 18 52

Cottage

De Cottage stijl  is een bouwstijl die ontstond in de 19e eeuw in Engeland. Ze ontstond als romantische tegenreactie tegen de industriële revolutie die toen opgang maakte. Vakmanschap en handwerk stonden dan ook centraal. Later waaide deze stijl over naar het vasteland. In Vlaanderen en Nederland, onder meer langs de Vlaamse kust, werden huizen in Cottage stijl gebouwd. De dag van vandaag worden dergelijke huizen overal in Vlaanderen gerealiseerd.  Tegenwoordig wordt de architectuur van villa-appartementen wel geïnspireerd op deze Anglo-Normandische Cottage stijl.