Het bouwen van uw exclusieve villa begint steeds met een exclusief ontwerp. Een ontwerp van de hand van Architect Gruwez! Ons bureau heeft jaren lange ervaring op het gebied van exclusieve villabouw.  Op deze website kan u kennis maken met heel wat exclusieve huizen die Frank Gruwez in het verleden tot uitvoer heeft gebracht. Elk jaar ontwerpt hij tientallen luxe villa’s in verschillende bouwstijlen variërend van modern tot stijlvol klassiek.

Bij exclusieve villabouw komt er veel bij kijken

Elke villa ontwerpt Frank op maat van de klant, volgens zijn wensen, behoeften en budget. Ons bureau weet als geen ander hoe we de wensen van onze klanten kunnen vertalen naar een ontwerp voor hun exclusieve villa. Dit ontwerp zal perfect aansluit bij de behoeften van de klant, Frank zal aandachtig luisteren naar uw wensen en een villaontwerp is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking. Ook het interieur en de tuin kunnen we voor onze rekening nemen, wilt u een zwembad, geen probleem, ook daar zorgen we voor! U krijgt bij Architectenbureau Gruwez exclusief villa ontwerp waarbij binnen en buiten harmonieus samengaan.

Exclusieve villabouw, bouwen in vertrouwen

Bij exclusieve villabouw verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw luxe villa ook vertrouwd zal aanvoelen, van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werken wij met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma. Bijzonder en exclusief staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaringen weten wij precies hoe we uw droomvilla moeten bouwen. Tijdens een eerste afspraak bekijken we op welke manier wij uw woning exclusief voor u kunnen ontwerpen, we verkiezen om in respect met één gekozen stijl het ontwerp van uw villa tot stand te brengen. Een mix van stijlen is echt uit den boze. Er worden per bouwstijl tevens specifieke constructieve detailleringen toegepast, die per project telkens worden verfijnd en aangepast aan de globale verhoudingen, passend bij omgeving.  Kortom over iedere  exclusieve villa wordt er nagedacht!

Architect Frank Gruwez en zijn professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om iedere villabouw exclusief te maken,  de mogelijkheden zijn enorm. Onze ervaring, passie,  en vakmanschap zorgt voor:

  • Een prachtig exclusief ontwerp, net zoals u wenst
  • Elk ontwerp wordt door zaakvoerder Frank zelf getekend
  • Wij ontwerpen niet standaard, elke villa wordt op maat van de klant ontworpen
  • Wij bouwen een villa binnen binnen uw budget
  • Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent van uw exclusieve woning.

Exclusief bouwen van A tot Z!

Architect Gruwez is gespecialiseerd in villabouw trajecten van A tot Z overal in Vlaanderen. Het begint met een bouwgrond, gevolgd door een exclusief ontwerp en tot slot de exclusieve villa bouwen zoals u hem in geachten hebt. Ons team zal u ook begeleiden tijdens het ganse bouwtraject, we zorgen voor de nodige vergunningen, de aanbestedingsstukken en adviseren u tijdens het volledige bouwtraject.

Meer over exclusieve villabouw

Is uw bouwdroom een Exclusieve villa? Architectenbureau Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.