Voor het behoud van uw muren en metselwerken is het van het grootste belang dat u deze beschermt tegen indringend vocht door bijvoorbeeld regen. De muurafdekkers hebben een afwaterende functie en door het waterhol aan de onderzijde van de muurafdekkers zullen uw bouwwerken altijd verzekerd zijn van een lange levensduur.

Muurafdekkers

De muurafdekkers zijn vervaardigd van beton waardoor ze recycleerbaar, milieuvriendelijk, robuust en ijzersterk zijn. Naast de handige functie maken de muurafdekkers uw muur ook helemaal af en u kunt zelfs kiezen uit verschillende vormen en kleuren.Muurafdekkers eenzijdig aflopend, muurafdekkers tweezijdig aflopenden muurafdekkers vlakzijn onder andere de opties. Bekijk snel welke muurafdekker het beste past bij uw muur en plaats uw bestelling op Onlinesierbeton.nl. Voor meer informatie over de toepassing van de muurafdekkers en hoe u deze het beste kunt bevestigen kunt u advies vragen aan een van de medewerkers van Onlinesierbeton.nl.

Binnenmuren

Zijn de muren aan de binnenzijde van uw woning toe aan stuckwerk? Na het opvullen van scheuren en gaten met opvulmateriaal, kunt u de muur extra verstevigen door gebruik van glasvezelbehang. Is glasvezelbehang eenmaal aangebracht, dan kunt u de muren verfraaien door bijvoorbeeld structuurverf aan te brengen. Ziet u tegen de klus op (geen tijd/ ervaring), schakel dan een schildersbedrijf in. Zij kunnen zowel glasvezelbehangen, als structuurverf op professionele wijze aanbrengen. De muren zijn hierna weer als nieuw!