Het je plannen om een landhuis te bouwen? Kom dan zeker even praten met Architect Gruwez. De specialiteit van ons bureau in het ontwerpen van landhuizen of luxueuze vrijstaande woningen waarin meer dan 300 referenties in diverse bouwstijlen. Deze huizen komen het best tot hun recht in een landschappelijke omgeving

Landhuis bouwen met een sterke raadgever

Bij het bouwen van een landhuis komt heel wat kijken. Wij verzorgen naast een goed uitgebalanceerd  ontwerp ook het opmaken van de plannen, het lastenboek met de meetstaten en we stellen  de offerte-aanvragen samen om nadien over te gaan tot een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten. Een landhuis bouwen met Gruwez is kiezen voor een totaalconcept,  naast het ontwerpen van uw landhuis kunnen we ook instaan voor de inrichting en ontwerpen van de tuin.

Maak een afspraak voor u landhuis ontwerp

Wilt u een landhuis bouwen die bij u past? Bij ons zit je goed, wij ontwerpen uw huis landelijk zoals u het wenst.  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055/ 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Maak kennis met enkele landhuis ontwerpen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Tags: Coworking mechelen Natuzzi zetelsvochtbestrijidng