Ons team is gespecialiseerd in de moderne villabouw, bij deze bouwstijl  draait het niet alleen meer om de bouwwijze. Bij één villa in moderne stijl zijn aspecten zoals vormgeving, transparantie en het gebruik van licht belangrijk.

Droom jij ook van een villa in modern stijl, dan is Architectenbureau Gruwez een uitstekende keuze.

Villabouw volgens moderne architectuur

Het team van Gruwez bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers die uw bouwdroom graag werkelijkheid maken door u een villabouw in moderne stijl te ontwerpen volgens uw wensen en behoeften. Wij stoppen pas met een project als u zich goed voelt in uw nieuwe villabouw in moderne architectuur en wanneer u tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Wij laten u hier kennis maken met de mogelijkheden en voordelen van Architectenbureau Gruwez. Ook vindt u vele foto’s van moderne villabouw in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Vlaams Brabant en zelfs voorbeelden van moderne woningen die wij in het verleden in Limburg hebben gebouwd. Ook voor u doen wij dit graag: voordelig, op maat, milieuvriendelijk en met een hoge kwaliteit.

Contact

Is uw bouwdroom een moderne villabouw? Architectenbureau Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Tags: Camerabewaking