Goede en duurzame raamdecoratie

Goede raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in uw interieur. Bezoek de site van Poweredblinds.be eens, als u op zoek bent naar goede, maar duurzame raamdecoratie. U vindt hier een uitgebreide, maar ook hoogwaardige collectie raamdecoratie en binnen-zonwering, zoals rolgordijnen, plissé gordijnen of ‘normale’ gordijnen. Veel van deze stoffen zijn duurzaam omdat deze worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De motoren en afstandsbedieningen die wij gebruiken zijn van het kwaliteitsmerk Somfy. Het plaatsen van raamdecoratie, voorzien van een Somfy motor, zorgt ervoor dat deze raamdecoratie altijd geruisloos open en dicht gaat. Het is mogelijk om het Somfy systeem zo in te stellen, dat deze de raamdecoratie automatisch sluit als er teveel zonlicht binnenkomt. Als u op vakantie gaat, kunt u het systeem zelfs zo instellen dat deze de raamdecoratie in de ochtend opent en in de avond sluit. Zo lijkt het net of er iemand in huis is.

 

Rolgordijnen op maat

Steeds meer mensen kiezen voor rolgordijnen, niet in de laatste plaats omdat rolgordijnen bij elk interieur passen. Wanneer u kiest voor rolgordijnen op maat komen deze precies op de kozijnen of, als dat mogelijk is, tussen de kozijnen te hangen. Rolgordijnen gebruiken niet veel ruimte en door de vele mogelijkheden passen ze in elk interieur. Kiest u voor rolgordijnen in de slaapkamer(s), kies dan voor een verduisterende stof. Zo zorgt u gelijk voor goed afgedekte ramen waarbij het (zon)licht u ’s morgens niet meer wakker maakt. Rolgordijnen houden uw huis op temperatuur zowel in de zomer als in de winter. Voor de woonkamer kunt u kiezen uit heel veel verschillende stoffen. De kleur en de textuur van de rolgordijnen bepalen de sfeer in uw woonkamer of slaapkamer. U kunt daarom bij Poweredblinds gratis kleurstalen aanvragen om te zien of de kleur en de textuur overeenkomt met uw wensen. Bekijk, voor een goede keuze, de kleurstalen niet alleen bij zonlicht, maar ook bij avondlicht en sfeerverlichting.

Elektrische rolgordijnen

Om het u nog makkelijker te maken kunt u de rolgordijnen op maat, ook laten voorzien van een buismotor met afstandsbediening van Somfy. Dat betekent dat u, met één druk op de knop, uw rolgordijnen kunt openen of sluiten, tot precies op dat punt waarop u dat wilt. Met dit systeem is het dus ook mogelijk om, tijdens uw afwezigheid, de rolgordijnen te openen of te sluiten. Het systeem kan worden ingesteld om te voorkomen dat de zon binnen schijnt, en op het invallen van de duisternis. U kunt het Somfy systeem ook op de verlichting aansluiten waardoor er een lamp gaat branden op het moment dat het donkerder wordt in huis. Net alsof het huis bewoont is en dat zorgt voor meer veiligheid.

 

Geplaatst in: page