Hoe beveiligt u uw huis tegen inbrekers?

Comment are off

Hoe beveiligt u uw huis tegen inbrekers? Het is belangrijk om uw huis veilig en beveiligd te houden. Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw huis te beschermen tegen inbrekers. De eerste stap is om uw reservesleutels aan niemand te geven. U moet ook overwegen uw Wi-Fi uit te schakelen als u langere tijd niet thuis bent. U kan ook een Bewakingscamera’s bestel je bij Sitcon | Specialist sinds 2007 instaleren.

 

Slimme sloten

Slimme sloten zijn een geweldige manier om uw huis beter te beveiligen. Ze bieden functies zoals toegang op afstand, tracking van het deurgebruik en een breed scala aan digitale beveiligingsmaatregelen. Maar je moet weten hoe je een goed slot kiest om de voordelen ervan te maximaliseren.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze apparaten kunnen worden gehackt. Daarom moet u een sterk wachtwoord hebben en uw firmware regelmatig bijwerken. Dit zal u ook helpen om uw slimme slot te beschermen tegen hackers.

Sommige van de nieuwste slimme sloten hebben Bluetooth, Wi-Fi en andere draadloze mogelijkheden. Met deze apparaten kunt u verbinding maken met uw thuisnetwerk en uw deuren bedienen met uw smartphone.

Als u een slim slot hebt, kunt u de temperatuur in uw huis regelen of het licht in de hal inschakelen wanneer u de deur ontgrendelt. Deze functies kunnen van pas komen wanneer u niet thuis bent.

Bewegingsgeactiveerde beveiligingslampen

Bewegingsgeactiveerde veiligheidsverlichting kan de veiligheid van uw huis vergroten en indringers afschrikken. Of u nu op vakantie gaat of gewoon in en uit gaat, met licht aan is uw huis minder aantrekkelijk voor criminelen.

U kunt beveiligingslampen met bewegingssensoren kopen die op uw elektriciteitsnet of op batterijen werken. Zo kunt u ze installeren zonder in de gipsplaat van uw huis te boren.

Beveiligingslampen met bewegingssensoren hebben ook de mogelijkheid om objecten op uw pad te verlichten. Als u bijvoorbeeld in een buurt woont met veel wilde dieren, kunt u een lamp toevoegen die helpt bij het identificeren van bezoekers.

Een beveiligingslamp met bewegingssensoren wordt geactiveerd wanneer een bewegingssensor beweging in het gebied detecteert. Het detectiebereik hangt af van het pakket bewegingssensoren. De meeste modellen hebben een detectiebereik van 20 tot 100 meter.

Wi-Fi uitschakelen tijdens reizen of langere periodes

Het uitschakelen van uw Wi-Fi voor een langere periode is als het hebben van een tv zonder televisie. Misschien wilt u het snoer voorgoed doorknippen, maar in dit geval moet u bereid zijn om de connectiviteit tot op zekere hoogte te verliezen. Gelukkig heb je verschillende opties. Een van de beste is het gebruik van een draadloze range extender, die alleen of in combinatie met een gewone router kan worden gebruikt. De andere optie is het gebruik van een bestaande router, wat iets omslachtiger is en niet bepaald een pijnloos proces.

Het grootste voordeel van het gebruik van een range extender is dat je zwakkere signalen kunt versterken en volledig kunt benutten. Om het maximale uit de verbinding te halen, moet je misschien wat kleine aanpassingen doen aan je netwerkinstellingen. U kunt bijvoorbeeld een klein percentage gebruikers toegang geven tot uw netwerk, terwijl anderen moeten worden geblokkeerd.

Reservesleutels uit de buurt van de voordeur houden
Het bewaren van reservesleutels op een veilige plaats is een belangrijk aspect van huisbeveiliging. Een gestolen of gebroken sleutel kan namelijk worden gebruikt om uw huis binnen te komen. Een reservesleutel is ook handig als u uw hoofdsleutel bent vergeten.

Het bewaren van uw sleutels in een kluisje is een handige en veilige manier om ze te bewaren. U kunt er een kopen bij uw plaatselijke ijzerhandel. Als je veel sleutels hebt, kun je een slim deurslot overwegen. Met slimme sloten kunt u uw deuren op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Met dit systeem kunt u sms-berichten ontvangen wanneer de deur wordt ontgrendeld.

Een populaire verstopmethode is het verstoppen van een reservesleutel onder de welkomstmat. Dit werkt omdat de mat kan worden verschoven door een sterke wind. Een andere truc is om een sleutel aan het hondenhok te hangen.

Voorbereiden op een inbraak

Als u vermoedt dat een inbreker zich op uw terrein bevindt, moet u maatregelen nemen om te voorkomen dat hij binnenkomt. De beste manier om dit te doen is het creëren van een effectief huisbeveiligingssysteem. Dit kan het installeren van verlichting met bewegingssensoren omvatten. Deze verlichting voorkomt dat inbrekers zich op donkere plaatsen verstoppen.

Het is ook een goed idee om een draadloze alarmset aan te schaffen. Deze kunnen $25 kosten. Een alarm gaat af wanneer iemand een raam of deur opent.

U moet ook bewegingssensorverlichting installeren rond de omtrek van uw huis. Inbrekers verbergen zich het liefst in donkere gebieden. Het installeren van buitenverlichting voorkomt dat ze zich in de schaduw verstoppen.

Een andere manier om inbrekers af te schrikken is een stevige omheining. De beste hekken zijn gemaakt van kettingschakels of siermetaal.

About the Author