Een sleutel op de deur woning is een huis die kant en klaar is, gereed om in te trekken. Als wij een sleutel klare woning ontwerpen nemen wij alle zorgen van A tot Z voor onze rekening.

U krijgt van ons de sleutel als u nieuwe woning klaar is, en u hoeft enkel nog verhuizen. Als je kies voor sleutel klaar nemen wij u alle werk en zorgen uit handen en garanderen u een snelle bouwtijd. Sleutel op de deur betekend dat tijdens de bouw van een huis de voorbereiding, het ontwerp en alle bijkomende zaken door de opdrachtgever helemaal aan de opdrachtnemer worden overgelaten en de opdrachtgever na voltooiing van het project alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien om zijn intrek te kunnen nemen.

Sleutel op de deur is verhuis klaar bouwen

Een  sleutel op de deur huis is compleet afgewerkt, er ligt parket of een vlier,  de woning is betegeld, geschilderd, behangen … en dit volgens uw wensen en behoeften. De deuren zullen gemonteerd en afgewerkt zijn, u heeft warm en koud stromend water, u kunt in bad of onder de douche, de verwarming werkt, het licht brandt…

Standaard uitgevoerde werken bij  een sleutel-op-de-deur-woning

  • Grondwerken
  • Metselwerken
  • Dakwerken
  • Plaatsen buitenschrijnwerk
  • Elektriciteitswerken
  • Plaatsen sanitair
  • Pleisterwerken
  • Chapewerken
  • Tegelwerken
  • Plaatsen binnenschrijnwerk

Heel wat mensen kiezen om te bouwen volgens het principe van sleutel op de deur omdat het de snelste en meest zorgeloze manier van bouwen is. Normaal is de woning klaar tussen de 2 a 4 maanden.

Prijsindicatie Sleutel Op De Deur

De prijzen hangen af van uw wensen, wij ontwerpen de woning binnen uw budget. In de prijzen zitten o.a. de fundering, grondwerken, ventilatie, verwarmingstoestel, … inbegrepen. Wat niet in de prijs is opgenomen zijn: vergunningen, bodemonderzoek, keukeninrichting en –apparatuur, regenwaterput en aansluitkosten nutsvoorzieningen. De prijzen in Nederland en België kunnen verschillen als gevolg van uitvoering, voorschriften en belastingen. Prijzen zijn indicatief, afhankelijk van de afwerking, locatie en andere externe factoren; aan deze prijzen kunnen geen rechten ontleend worden.

Voor de juiste prijsindicatie van een sleutel op de deur woning kom eens met ons praten.

Contacteer ons

Wilt u een sleutel op de deur woning bouwen die bij u past?  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055/ 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Tags: Alarmsystemen