Dé voordelen van een M&C cilinderslot voor jouw woning

Comment are off

M&C Cilinders houdt zich al jaren bezig met het beveiligen van woningen en bewoners. Een inbraak is natuurlijk een erg vervelende ervaring en je wil niet alleen jouw huis beveiligen maar ook jezelf en je medebewoners een veilig gevoel geven. Elk M&C cilinderslot is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en een SKG3 keurmerk. De slotenexperts van Slotenmaker Amsterdam hebben een M&C cilinderslot binnen een mum van tijd gemonteerd zodat jouw woning direct voorzien is van inbraakbeveiliging.

De werking van een M&C cilinderslot

De cilinder is het deel van het slot waar de sleutel in gestoken wordt waarna vervolgens het cilinderslot wordt geactiveerd. De cilinder is dus de kern van de deurbeveiliging. In bijna alle gevallen van inbraak, is het cilinderslot het onderdeel wat inbrekers proberen te verwijderen of onklaar te maken. Daarom is het belang van een goed cilinderslot erg groot.

Vanaf 2016 is het voor alle nieuwe woningen verplicht om voorzien te zijn van een slot met kerntrekbeveiliging maar oudere woningen hebben vaak nog een oud cilinderslot waardoor de woning niet goed beveiligd is tegen inbraak. Een populaire inbraakmethode genaamd kerntrekken, is het draaien van een metalen schroef in de cilinder waardoor de hele cilinder makkelijk uit de deur getrokken kan worden. Vervolgens kan de inbreker met een simpel stuk gereedschap zoals bijvoorbeeld een schroevendraaier, gemakkelijk en binnen enkele minuten de woning binnenstappen. Een goed cilinderslot met kerntrekbeveiliging, zoals een gekeurd M&C cilinderslot, voorkomt dit soort simpele inbraken.

 

M&C cilinderslot als inbraakbeveiliging

M&C cilindersloten voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG3 keurmerk. SKG-veiligheidssloten zijn officieel getest en gekeurd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Sloten met het SKG-keurmerk zijn onder te verdelen in drie klassen waarbij het SKG3 keurmerk voor de hoogste veiligheidsklasse staat. Met deze keurmerken is een M&C cilinderslot bestand tegen populaire inbraakmethodes zoals kerntrekken, lockpicken, doorboren de klopsleutel methode. Een M&C cilinderslot heeft naast de kerntrekbeveiliging ook een stalen brug in het cilinderslot zitten. Deze geharde stalen brug zorgt er als extra beveiliging ook nog eens voor dat het cilinderslot bestemd is tegen het cilinder breken.

 

M&C cilinderslot laten monteren

Een kostbare en vaak intensieve oplossing is het vervangen van het huidige deurbeslag door een deurbeslag met kerntrekbeveiliging. Een efficiëntere en betaalbare oplossing is om alleen de deurcilinder te vervangen door een beveiligd cilinderslot. Wees inbrekers dus een stapje voor en laat jouw woning of bedrijfspand beveiligen met een M&C cilinderslot door een professionele Slotenmaker Breda. Naast het feit dat een M&C cilinderslot het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG3 keurmerk bevat, wordt het ook geleverd met een certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat jouw sleutels niet zomaar gekopieerd kunnen worden door mensen met verkeerde bedoelingen. Wacht niet te lang, ga voor een veilig gevoel en optimale beveiliging.

About the Author