CHECKATRADE VOOR SLOTENMAKERS

Comment are off

Ik ben minder dan een jaar geleden lid geworden van Checkatrade en ik dacht mijn ervaring met jullie allemaal te delen. Het is echter onmogelijk voor mij om u te vertellen hoeveel werk u kunt krijgen van uw investering in Checkatrade. De eenvoudige reden hiervoor is dat het erg gebiedsgebonden lijkt. Ik ben bevriend met veel slotenmakers in het hele land en na met veel van hen gesproken te hebben lijkt het erop dat waar je woont een enorme factor speelt in hoeveel werk je ermee kunt krijgen.

Aan de slag

Aan de slag gaan met Checkatrade is niet zo simpel als je aanmelden met een emailadres en wachtwoord en je kunt aan de slag! U moet er een beetje moeite voor doen, en ook geld om op de site van Slotenmaker Rumst vermeld te worden.

Zodra u uw interesse heeft laten registreren bij Checkatrade zult u een afspraak moeten maken met een van hun vertegenwoordigers, vergelijkbaar met het plaatsen van een advertentie in de Gouden Gids.

Als u na uw ontmoeting met een Checkatrade vertegenwoordiger besluit om door te gaan, dient u een aantal bedrijfsgegevens te verstrekken die zij kunnen controleren. Zoals:

Bewijs van eventuele kwalificaties
Rekeningen van nutsbedrijven, d.w.z. bewijs van adres
ID met foto
Zakelijke verzekeringen
Kredietcontroles voor naamloze vennootschappen
U zult ook worden gevraagd om een aantal klanten gegevens te verstrekken voor werk dat u hebt uitgevoerd, zodat ze kunnen uw klanten feedback te krijgen. Met deze feedback kunt u ook uw eerste beoordelingen krijgen.

U moet ook een aantal handelsnormen ondertekenen en ook de Checkatrade gedragscode.

Checkatrade pagina

Wanneer u alle controles heeft doorlopen bent u vrij om uw eigen Checkatrade pagina te maken. Dit geeft u de mogelijkheid om een mooie landingspagina te maken die uw klanten kunnen bekijken wanneer zij u hebben gevonden via een Checkatrade zoekopdracht. U krijgt ook uw eigen team om voor u te zorgen en een direct nummer om hen te bereiken als u vastloopt.

Het maken van de pagina is vrij eenvoudig. Het is gewoon een kwestie van het toevoegen van tekst, banner afbeelding en bedrijfslogo ect. Hier is de pagina die we hebben gemaakt voor onze slotenmaker Leeds vermelding.

Binnen de pagina zijn ook aparte links naar:

Beoordelingen
Galerij
Diensten
Achtergrond controles
Deze helpen allemaal om de inhoud die klanten kunnen zien over uw slotenmakersbedrijf te vergroten.

Wat u krijgt met Checkatrade

Naast uw gepersonaliseerde pagina krijgt u ook:

Opgenomen in zoekopdrachten
Toegang tot lidmaatschap beoordelingslijn
Gratis geloofwaardigheidsrapporten
Toegang tot members only gebied
Stickers voor uw voertuig
Feedbackkaarten om uit te delen aan klanten
Leden kortingen
Checkatrade werkt ook samen met Payatrader om het makkelijker te maken om kaartbetalingen aan te nemen. Ik heb eerder een bericht geschreven genaamd Is Payatrader goed voor slotenmakers? dat u kunt lezen om meer informatie te vinden.

Voordelen voor leden

De voordelen veranderen af en toe maar op het moment dat ik dit schrijf bestaan de voordelen uit korting op:

Mercedes Bestelwagens
Esso Tankkaarten
Aansprakelijkheid
Telefoon Tarieven
Diverse werkplaatstarieven
Web Ontwerp En Ontwikkeling
Service Niveau

Tot zover alles goed! Ik ben heel tevreden met het serviceniveau van Checkatrade. Het personeel is erg vriendelijk en het is altijd makkelijk om met hen in contact te komen. Ik ben nog geen probleem tegengekomen dat ze niet onmiddellijk hebben kunnen oplossen. Van tijd tot tijd bellen ze je zelfs om er zeker van te zijn dat alles in orde is en om te zien of je ergens hulp bij nodig hebt of nog vragen hebt.

Ik hoop dat dit je een beetje inzicht geeft in Checkatrade. Voel je vrij om deze post te delen, maar geef krediet via een link terug naar The Locksmith World of link direct naar deze post.

Wilt u zich abonneren? Het is gemakkelijk en u heeft alleen een emailadres nodig om dit te doen! We spammen NOOIT uw email inbox en delen uw email adres nooit met derden. Gebruik het vak hieronder om u op ons te abonneren!

About the Author