Sirena vs Rainbow Waterfiltratie Vacuum Vergelijking

Comment are off

Sirena vs Rainbow Waterfiltratie Vacuum Vergelijking

1 op de 9 Australiërs heeft astma – ongeveer 2,7 miljoen en nog veel meer met allergieën. Astma- en allergiepatiënten hebben voortdurend ongemak veroorzaakt door stof en dierenharen en kijken nu naar waterfiltratiestofzuigers om hun huizen van allergenen te ontdoen. Laten we de Sirena stofzuiger vergelijken met de Rainbow en zien welke de beste is.

 

Waarom kiezen voor een waterfiltratie stofzuiger?

Waterfiltratie systemen zoals de Sirena stofzuiger en de Rainbow stofzuiger slagen daar waar traditionele stofzuigers falen.

In plaats van te vertrouwen op stofzakken om vuil te verzamelen, dwingen waterfiltratiestofzuigers de opgezogen lucht in een waterreservoir, dat het vuil gevangen houdt in het water en zo voorkomt dat het terug in de lucht wordt geblazen.

Dit is van cruciaal belang voor mensen met een allergie, die op zoek zijn naar een hypoallergene stofzuiger die huisstofmijt en allergenen kan verwijderen, in plaats van het op te zuigen en weer uit te blazen.

Deze blog is bedoeld om de twee populaire modellen van waterfilterstofzuigers zonder zak op de markt te vergelijken: de Sirena vs Rainbow E2 Black Model.

Laten we de twee waterstofzuigers eens van dichterbij bekijken.

De Sirena vs Rainbow E2 Zwart

De   Sirena Rainbow stofzuiger  is een Canadees ontworpen en ontworpen totaal schoonmaaksysteem voor thuis.

Het maakt gebruik van op water gebaseerde filtratietechnologie die niet verstopt raakt als u stofzuigt. Dit betekent dat u 100% onbelemmerde luchtstroom hebt, waardoor u verzekerd bent van een diepe en grondige reiniging. De kracht van dit systeem stelt u in staat uw hele huis schoon te maken zonder dat u nare chemicaliën nodig hebt. Dit geldt voor harde oppervlakken, tapijten, vloerkleden en bekleding.

Het Sirena systeem wordt ook geleverd met meerdere opzetkoppen en mondstukken die ontworpen zijn om verschillende oppervlakken in uw huis schoon te maken.

Zowel de Sirena als de Rainbow maken gebruik van HEPA filtratie om de lucht te zuiveren.

De Rainbow E2 is ook een kwaliteitsstofzuiger met waterfiltratie die vertrouwt op de kracht van water om allergenen en vuil te verwijderen.

De Rainbow is in staat om een verscheidenheid aan oppervlakken te reinigen, net als de Sirena. Het E2 Black model wordt echter geleverd met vereenvoudigde hulpstukken in vergelijking met zijn voorgangers. Dit nieuwere model wordt niet langer geleverd met de gebogen steel, wat jammer is omdat het uiterst nuttig kan zijn om moeilijk bereikbare hoekjes schoon te maken.

Een ander belangrijk verschil tussen de nieuwe Rainbow en de Sirena stofzuiger is dat het E2 Black model nu slechts één slang heeft voor ‘nat & droog’. De Sirena en de vorige ‘E-serie’ Rainbow modellen hebben twee slangen: één voor nat en één voor droog.

De Sirena waterfiltratie stofzuiger is als zelfstandig product direct vergelijkbaar met de E-serie Rainbow modellen voorafgaand aan dit nieuwste Rainbow E2 Black Model.

Voordelen van het kopen van de Sirena boven het Rainbow E2 Black model
De Sirena stofzuiger is 2-3 keer goedkoper dan de Rainbow: u kunt hem misschien met korting vinden of misschien als tweedehands apparaat. Maar tegen de normale verkoopprijs is het Rainbow E2 Black Model 3 keer zo duur als de Sirena
De Sirena wordt geleverd met een veel groter waterreservoir: het waterreservoir van de Sirena is bijna dubbel zo groot als dat van de Rainbow. Rainbow biedt een groter waterreservoir aan als een extra aankoop, maar u zult meer geld moeten uitgeven voor de upgrade
De Sirena heeft een langere garantie: beide machines zullen lang meegaan De Sirena heeft echter 10 jaar garantie op de motor vergeleken met 8 jaar voor de Rainbow
De Sirena wordt geleverd met een gebogen steel: de Rainbow niet

Als we de twee stofzuigers vergelijken, zien we dat ze qua kracht, reikwijdte en functionaliteit vrij gelijkaardig zijn. Beide machines presteren goed en kunnen uw huis omtoveren tot een echt schone en allergeenvrije omgeving.

About the Author