Thermische prestaties van uw muurbekleding

Comment are off

Buitenbekledingsmaterialen worden nu op grote schaal gebruikt voor het bouwen van exterioren voor huizen, kantoren en detailhandel. Buitenkant bekledingsmaterialen die in de markt verkrijgbaar zijn, omvatten vinyl gecoate bekleding, aluminiumcomposietbekleding, aluminium cedercladding, aluminium bekleed bekleedden en glasvezelbekleding. Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen die voldoen aan de vereisten van de klanten. Buitenmuurbekleding is tegenwoordig behoorlijk populair vanwege de lange termijn voordelen en lage onderhoudskosten.

Thermische prestaties van uw muurbekleding

Commerciële spray Cork FACADS – deze kunnen ook worden gebruikt voor huisdoel. Spray Cork is een uitstekende keuze voor het afdekken van muren en plafonds en maakt een perfecte achtergrond voor elk gebouw. Deze zijn er in verschillende stijlen en kleuren en kunnen eenvoudig worden geverfd en aangepast. Buitenmuurbekleding die bestaat uit spuitkurk heeft een aantal voordelen. Het duurt langer in vergelijking met andere wand- en plafondbehandelingen, vereist minder onderhoud en is bestand tegen termietenaanvallen.

Glasvezelbekleding – dit is een relatief nieuwe technologie die zeer succesvol is in het geven van uw exterioren een nieuwe look. Deze panelen bestaan uit polystyreenparels en glasvezel, die aan houten frames zijn bevestigd. De houten frames worden vervolgens bevestigd aan beton en stenen werk. Dit type bekleding is vrij goedkoop in vergelijking met andere materialen zoals aluminium of hout, en heeft geen afwerking nodig. Deze kunnen gemakkelijk worden gesneden volgens de ontwerpvereisten. Bovendien hebben ze weinig of geen onderhoud nodig en zijn ze bestendig tegen weersomstandigheden.

Dé specialist in gevelrenovatie

Flexibele bekleding – is een andere populaire verscheidenheid aan wandbekleding die vinyl, nylon en metaal omvat. Dit materiaal heeft een stijve vinylcoating die wordt aangebracht op het oppervlak van aluminiumfolie. Vinylgebaseerde bekleding heeft een goede mate van treksterkte, brandwerendheid en hoge treksterkte. Dit is een van de meest geprefereerde varianten van bekleding omdat het wordt geleverd met een aantrekkelijke afwerking en wordt geleverd met eenvoudige toepassing en verwijdering. Spuitkurk als gevelbekleding is een van de meest populaire opties. Het is de ideale keuze als je wilt dat je gebouw een moderne uitstraling heeft.

Thermische prestaties – Het is erg belangrijk om de thermische prestaties van uw muurbekleding te controleren. Over het algemeen werkt bekleding goed in warme en vochtige klimaten. Maar het belangrijkste probleem is dat het niet goed presteert in koude klimaten. Hoewel de thermische prestatie-analyse van bekledingsmaterialen moeilijk is, zijn er verschillende tests die worden uitgevoerd om de prestaties van een specifieke bekleding te evalueren. Deze tests hebben betrekking op verschillende parameters zoals energieverbruik, geluidsniveaus, energierekeningen en energieverbruik.

Dit zijn enkele van de verschillende soorten bekleding die beschikbaar zijn in de markt. Het hoofddoel van het installeren van bekleding is om het uiterlijk en de thermische isolatie van uw gebouw te verbeteren. U kunt zelfs de kleur van uw bekleding selecteren, zodat het goed gaat met uw gevel. Dus waar wacht je op? Ga uit en zoek naar deze bekledingsmaterialen van topkwaliteit bij de dichtstbijzijnde woningverbeteringswinkel of -winkel.

About the Author