Waarom iedereen een alarmsysteem moet overwegen

Comment are off

Inbraakpercentages tellen dat 1 op de 3 panden zonder beveiligingssysteem het slachtoffer wordt van een inbraak. Het installeren van een huisbeveiligingssysteem geeft de bewoners gemoedsrust wetende dat je beschermd wordt tegen diefstal, vandalisme, brand en andere bedreigingen.
Ook als je op reis bent, weet je dat jouw alarmsysteem de autoriteiten waarschuwt als er zich bij jou thuis een probleem voordoet.
Vraag vrijblijvend raad aan jouw installateur alarmsystemen, die zal ter plekke de beste opties met je doornemen.

Werken draadloze beveiligingscamera’s zonder netsnoeren?

Het hangt af van het type draadloze beveiligingscamera’s waarnaar u verwijst.
Er zijn eigenlijk drie stroombronnen voor draadloze beveiligingscamera’s en deze worden onderverdeeld in drie verschillende typen.

Optie 1: draadloze beveiligingscamera’s die moeten worden aangesloten
Wanneer we het over draadloos hebben, betekent dit over het algemeen dat de gegevensoverdracht draadloos is van de camera naar een ontvanger. Dat wil zeggen, je hebt nog steeds een kabel nodig voor stroom en je moet hem in een stopcontact steken – zo krijgen draadloze beveiligingscamera’s stroom.
Als u een draadloze beveiligingscamera of Wi-Fi-camera buiten gaat gebruiken, moet u daarom rekening houden met de afstand tussen de draadloze beveiligingscamera en de voedingsbron.

Optie 2: draadloze beveiligingscamera’s die op batterijen werken
De batterijgevoede draadloze beveiligingscamera’s krijgen hun stroom helemaal zonder draden, wat een echt draadloze beveiligingsoplossing is.
Het heeft geen kabel nodig voor zowel gegevensoverdracht als voeding. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt hij op batterijen en heeft hij dus geen extra stroombron nodig.

Optie 3: Camera’s met draadloze beveiliging die op zonne-energie werken
Beveiligingscamera’s op zonne-energie zijn een andere keuze voor draadloze camera’s zonder een echte stroomkabel.

Je hebt alleen een zonnepaneel nodig om zonne-energie op te vangen en een beveiligingscamera met oplaadbare batterijen om zonne-energie op te slaan. Over het algemeen worden ze apart verkocht, maar je kunt gemakkelijk een set van dezelfde fabrikant krijgen.

Hoe krijgen bekabelde beveiligingscamera’s stroom?

Zijn de bedrade beveiligingscamera’s echt inferieur aan de draadloze camera’s in bedrading, vooral voor stroom?
Het antwoord is NEE, wat voor sommigen een verrassing kan zijn. Bekabeld betekent eigenlijk niet per se extra bekabelingswerk als je maar de juiste camera kiest:deze krijgen stroom en verzenden gegevens via slechts één netwerk-kabel. Dat wil zeggen, u hoeft alleen maar het netwerk aan te sluiten en u hoeft geen stopcontact te vinden voor stroomtoevoer.
In feite is de bedrade camera-oplossing nog steeds de meest solide oplossing voor zowel zakelijke als thuisbewaking, met een stabiel signaal en stroomtoevoer.

Zelf klussen of een alarmsysteem kopen?

Veel eigenaars gaan eerst aan de slag met doe-het-zelfsystemen. Deze kunnen echter worden verslagen door uw internetverbinding af te sluiten : als een dief de WiFi-router uitschakelt of de kabellijn doorsnijdt, is het voorbij!
Onze professioneel bewaakte systemen, kunnen echter indien nodig communiceren via een mobiel telefoonsignaal. We maken gebruik van een mobiele back-up en een batterijback-up om ervoor te zorgen dat de monitoring ononderbroken is.
We zijn een bewezen leider ,toegewijd aan het leveren van krachtige en betrouwbare slimme huisbeveiliging met snelle alarmreactie. We bepalen de bron en nemen contact op met de hulpdiensten. Onze installateur alarmsystemen zijn steeds bereikbaar 24 op 24, elke dag van de week, het ganse jaar door.

Een professioneel alarmsysteem kopen , betekent dat je een modern alarmsysteem aanschaft dat compatibel werkt met aanvullende sensoren , waaronder rookmelders, koolmonoxidebewaking en overstromingssensoren.
Dit is een grote meerwaarde want een ramp veroorzaakt door brand of overstroming door een kapotte waterleiding kan een woning snel verwoesten. Met een zelf gecontroleerd systeem heb je een klein tijdvenster om een ​​melding te zien en te reageren. Als je het mist, heb je pech. Maar met professionele bewaking kan uw alarmbedrijf snel reageren op een willekeurig aantal huiselijke crises en nooddiensten oproepen.

About the Author