Villa ontwerpen? Ben je van plan om jou droomhuis, een villa in moderne of klassieke stijl te laten ontwerpen? Kom dan zeker even langs bij Architect Gruwez. Villa’s ontwerpen is onze specialiteit, wij realiseren tientallen villa’s per jaar en creëren voor onze klanten een woning waar ze zich echt thuis voelen. Wij richten onze woningen in met materiaal van J-Line

Laat een villa ontwerpen  dat bij u past

Onze villa ontwerpen zijn volgens de wensen en  behoeften van de klant, binnen hun budget en helemaal naar hun smaak ontworpen. Een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Een villa laten ontwerpen doe je in vertrouwen!

Ons team verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd villa ontwerp. Na het opmaken van de plannen, het lastenboek met de meetstaten en het samenstellen van de offerte-aanvragen gaan we over tot een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten.Wij regelen alles voor onze klanten, een villa laten ontwerpen doe je in vertrouwen,  kom kennis maken met Architect Gruwez  en u zal snel ondervinden dat je hier op de juiste plaats bent voor het ontwerpen van uw villa.

Maak een afspraak voor u villabouw ontwerp

Zoek je een villaontwerp dat bij u past? Bij ons zit je goed, wij ontwerpen uw villa zoals u het wenst.  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055/ 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Maak kennis met enkele villa ontwerpen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

De architecten van Villa ontwerpen ontwierpen een totaalconcept waarin architectuur, interieur en inrichting minutieus op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken. Onze woningen zijn licht en ruim, met veel balkons en grote raampartijen die uitzicht bieden op het groen van de omliggende tuin. Bijna alle meubels en lampen in het huis zijn afkomstig van Villa ontwerpen. Juist dit maatwerk verraadt de hang naar luxe en comfort van de familie. Daardoor is Villa ontwerpen geen dogmatisch voorbeeld van functionalisme, maar een persoonlijke leefomgeving.

Villa ontwerpen

Nieuws

2022 wordt in alle opzichten een bijzonder jaar, met de nadruk op warmte en gezelligheid. U wilt ook volop genieten van een gezellige omgeving in uw huis. Het opfrissen van uw interieur is zeker de moeite waard en hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de juiste interieuraccessoires in de kleurtrends kom je al een heel eind. Denk aan groen, roze, beige, goud, marmer en zwart.

Een specifieke kleur als Villa ontwerpen trend is in 2021 niet meer aan de orde. Het gaat dit jaar veel meer om kleurencombinaties en de invloed daarvan op je interieur. Het zijn expressieve, weelderige kleuren die je huis zullen opfleuren. De combinatie van de kleuren zal wonderen doen voor je huis. Door te spelen met materialen en afwerkingen vergroot je het effect. Een glanzende of matte afwerking, of goud gecombineerd met roze of groen zal meteen een heel ander resultaat geven.

Haal de natuur naar binnen

Als je aan groen denkt, denk je aan natuur en harmonie. Groen was al duidelijk aanwezig, maar na het afgelopen jaar blijven we absoluut genieten van deze kleur in onze omgeving. Met groen heb je een uitgebreid natuurlijk kleurenpalet om creatief mee te zijn. Groen laat zich graag combineren met goud, beige of zwart zegt Villa ontwerpen. Kies voor lichte, transparante tinten met een kussen, vaas, waxinelichthouders of een presse-papier met een fantastisch zwemmende kwal.