Ben je van plan om jou droomhuis, een villa in moderne of klassieke stijl te laten ontwerpen? Kom dan zeker even langs bij Architect Gruwez. Villa’s ontwerpen is onze specialiteit, wij realiseren tientallen villa’s per jaar en creëren voor onze klanten een woning waar ze zich echt thuis voelen.

Laat een villa ontwerpen  dat bij u past

Onze villa ontwerpen zijn volgens de wensen en  behoeften van de klant, binnen hun budget en helemaal naar hun smaak ontworpen. Een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Een villa laten ontwerpen doe je in vertrouwen!

Ons team verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd villa ontwerp. Na het opmaken van de plannen, het lastenboek met de meetstaten en het samenstellen van de offerte-aanvragen gaan we over tot een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten.Wij regelen alles voor onze klanten, een villa laten ontwerpen doe je in vertrouwen,  kom kennis maken met Architect Gruwez  en u zal snel ondervinden dat je hier op de juiste plaats bent voor het ontwerpen van uw villa.

Maak een afspraak voor u villabouw ontwerp

Zoek je een villaontwerp dat bij u past? Bij ons zit je goed, wij ontwerpen uw villa zoals u het wenst.  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055/ 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

Maak kennis met enkele villa ontwerpen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Tags; StrobbeAppartement te koop Spanjecamerabewakingtoegangscontrole