Is een landelijke villabouw jullie bouwdroom, kom dan zeker even langs bij Architect Frank Gruwez. Op onze website vindt u vele voorbeelden van prachtige villa’s die wij door de jaren heen in landelijke villabouw hebben ontworpen. Naast modern is landelijk nog steeds één van de meest gevraagde stijlkeuzes bij ons.

Landelijke sfeer creëren? Bouw een landelijke villa

In een landelijke villa is de rust en de sfeer van het platteland is in huis echt te voelen. Qua inrichting kan je kiezen uit rustieke meubels, houten vloeren, en lichte kleuren op de muur, dit brengt echt één landelijke sfeer. De landelijke bouwstijl geeft een warme en gezellige uitstraling zonder in te boeten aan ruimte in uw woning, in combinatie met een landelijk interieur krijg je de villa waar je al lang van droomde. Over heel Vlaanderen kan je landelijke villa’s van Architectenbureau Gruwez bewonderen o.a. in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg zelfs tot in Nederland en Frankrijk.

We onderscheiden momenteel in onze waaier van referenties in landelijke villabouwCottage – Engels klassiek – Manoir – Pastorie en Stijlvol klassiek.

Contact

Is uw bouwdroom een landelijke villabouw? Architectenbureau Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons: 055 45 53 63 of via e-mailadres info@gruwez.org.

tags: Landelijk wonenb&b kopen frankrijkb&b starten frankrijk