Rotan combineren in het interieur

U hebt een mooi huis of villa laten bouwen en nu begint de invulling van uw droominterieur. Veel van onze klanten laten de keuze hierbij vallen op een interieurstylist, wellicht behoort u ook tot deze groep. In dit artikel doet u daarom alvast eigentijdse wooninspiratie op. 

Waar op letten bij het inschakelen van een interieurstylist?

Vraagt u een interieurstylist of interieurontwerper voor de aankleding van uw interieur? Waar let u dan op voordat u iemand in de arm neemt? Zorg allereerst voor inzage van het actuele portfolio en bekijk of de sfeer op de website van de interieurstylist u bevalt. Veel interieurstylisten tonen namelijk uitvoerig hun eigen interieur op hun website, hier komt de eigen stijl volledig tot uiting. Iedere stylist kent een eigen stempel en handelsmerk wat deze toevoegt aan de woning. Bevalt de stijl u, nodig dan gerust de stylist uit. Informeer naar de aanpak en stel samen een realistisch budget in.

Interieur inspiratie met rotan

Wilt u alvast wat indrukken opdoen van prachtige, eigentijdse woonstijlen dan vindt u in dit artikel de nodige inspiratie. Wij hebben ons binnen dit artikel laten inspireren op de prachtige effecten van de verwerking van rotan meubelen binnen het hedendaagse interieur. Laat u door ons gerust verrassen!

>Rotan kasten zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Rotan vormt op dit moment een ware interieurtrend. De meubels worden veelal gecombineerd met andere materialen, zoals in dit geval hout. De warme, maar moderne uitstraling van rotan zorgt voor een luxueus effect in ieder vertrek./span>

Rotan loungebanken mogen eigenlijk niet ontbreken in het eigentijdse interieur. Deze uitgesproken rotan loungebank zorgt direct voor een bohemian Ibiza-sfeer. Maar ook accessoires zoals manden, spiegels en decoratieve items vullen deze mediterrane woonstijl perfect aan. U maakt de stijl compleet met een set rotan eettafelstoelen.

Rotan lampen komen in verrassend design. Deze zijn perfect te combineren in eigenlijk ieder interieur. Van modern tot landelijk en van klassiek tot het industriële interieur. Dankzij het tijdloze design hebt u jarenlang plezier van deze unieke eyecatchers.