Serre laten bouwen aan uw villa?

Comment are off

Villa’s worden door ons op maat ontworpen voor de klant, zodat er altijd een exclusieve villa wordt opgeleverd die u niet ergens anders zult tegenkomen. Bent u woonachtig in een villa maar hebt u het idee dat uw villa niet compleet is zonder de aanbouw van een serre? In dat geval kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen een serre ontwerpen en laten bouwen die geheel in stijl is met de bestaande bouw.

Serre aan mijn villa laten bouwen

De aanbouw van een serre laat u niet zomaar door een aannemer uitvoeren. Het laatste wat u immers wilt is dat er stijlbreuk ontstaat. Ook de serre wordt bij Villabouw Gruwez door een architect ontworpen, overeenkomstig met de stijl van uw villa en uw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend wordt er hierbij rekening gehouden met het budget wat u beschikbaar heeft voor de uitbouw.

Wat zijn de huidige serre trends?

Ongeacht in welke bouwstijl uw villa is ontworpen kent een serre doorgaans veel grote raampartijen met vaak een glazen schuifdeur. Dit hoeft niet te betekenen dat er nu stijlbreuk ontstaat indien u in het bezit bent van een landelijke of klassieke villa. De raampartijen kunnen bijvoorbeeld in landelijke stijl geleverd worden, evenals de glazen schuifdeur. Om optimaal te kunnen genieten van een serre zijn grote raampartijen een pre. De glazen schuifdeur zorgt ervoor dat u op elegante wijze de buitenruimte kunt betreden en beter kunt genieten van de openruimte die ontstaat als de schuifdeuren geopend zijn. Laat die frisse lucht maar binnenkomen en ervaar de directe connectie met uw tuin. Dankzij schuifdeuren die wijd kunnen worden geopend creëert u meer contact met de tuin dan een openslaande deur zou doen.

Serres behoren tegenwoordig écht over grote raampartijen te beschikken. Het dak van de serre kunt u deels of in zijn geheel uit doorzichtig plexiglas laten bestaan in een frame, zodat u extra veel licht in de serre ontvangt: ook tijdens de winter. Dankzij veel zonlicht kan de serre ’s winters extra aangenaam warm voelen en vormt dan al snel het warmste plekje in huis.

Zonwering voor warme dagen

In de zomer kan het natuurlijk te warm worden in de serre. Hier bestaan gelukkig adequate oplossingen voor. U kunt ervoor kiezen elektrisch te bedienen zonwering te laten plaatsen, net boven het dak gepositioneerd. Op deze wijze hebt u zelf de keuze wanneer u de zonwering gebruikt. De zonwering is verkrijgbaar in tal van kleuren en dessins en kan perfect aansluiten bij de sfeer en bouwstijl van uw villa, zodat de nieuwe aanbouw een geheel vormt met de bestaande bouw.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de projecten van Villabouw Gruwez, of een aanbouw laten realiseren? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij realiseren iedere wens op gebied van villabouw.

 

About the Author