Uw dak laten ontmossen

Comment are off

Ons team is bezig geweest met het uitvoeren van dakreparaties en een dakreiniging in Antwerpen

Toen onze klant in eerste instantie ons belde vroeg ze om een offerte voor een dak schoon, een van ons team ging naar het pand te bezoeken en de klant te ontmoeten om te lopen door de verschillende dak reiniging opties en methoden die wij hier bieden bij dakreiniging in Antwerpen

Uw dak laten ontmossen

We hebben de klant ook geadviseerd dat voordat er werkzaamheden konden worden uitgevoerd, we een volledige dakinspectie zouden moeten uitvoeren om
ervoor te zorgen dat het dak was in goede reparatie, het voorkomen van eventuele lekken in het huis, dit is standaard protocol voor het team bij Dakreiniging Antwerpen

Onze klant vertelde dat ze onlangs een aantal dakpannen opnieuw had laten leggen en vervangen, zodra ons team op het dak was konden we het dakwerk zien waar de klant het over had gehad, helaas waren de dakpannen niet opnieuw gelegd zoals de klant dacht, maar in feite waren ze aangepunt / geskimd en dakpannen “gerepareerd” die gewoon vervangen hadden moeten worden, dus als we met de dakreiniging waren begonnen zou het dak zijn gaan lekken.

De klant koos ervoor om haar dak te laten stralen, natuurlijk hebben we voordat dit werk kon beginnen de relevante dakreparaties uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er geen lekken of schade aan het dak zou zijn.

Het team ging snel aan de slag met het opnieuw inbedden van alle nokpannen van de klant en verving de kapotte pannen die de vorige dakdekker had geprobeerd te repareren.
Nadat alle noodzakelijke dakreparaties waren uitgevoerd, kon het team aan de slag met het reinigen van het dak. Met behulp van de juiste sproeiers en het juiste waterdebiet konden we het dak onder hoge druk wassen zonder schade aan de dakpannen te veroorzaken en konden we nog steeds al het mos, algen en korstmos van de dakpannen verwijderen.

Zoals u kunt zien op de foto’s is er een dramatisch verschil te zien in wat de reiniging heeft gemaakt voor het pand.
Ik ben er zeker van dat u kunt raden dat de klant in de wolken was met de resultaten die we hebben bereikt.

Dak Reinigen & Ontmossen – Voor een Proper & Veilig Dak

Vandaag was het team van Dak ontmossen Antwerpen het dak van een bungalow van een klant aan het wassen.
De foto links laat zien hoe zwaar het dak bevuild was met mos.
De klant had gemerkt dat het mos in de dakgoten viel, waardoor deze verstopt raakten en ook op de vloer rond het huis viel, waardoor het huis er slordig uitzag, om nog maar te zwijgen van het feit dat de klant regelmatig naar buiten moest om het mos van de vloer op te ruimen.
Voorafgaand aan het uitvoeren van Dak ontmossen op het dak, bezocht ons team het pand eerder in de week om een volledige dakinspectie uit te voeren en eventuele dakreparaties uit te voeren voordat het werk van start ging. Wij zorgen er altijd voor dat een dak in goede staat van onderhoud is voordat het dak wordt gereinigd om het risico van lekkages in de woning te elimineren.
Alle reparaties waren voltooid en konden worden uitgevoerd voordat het team terugkeerde.

Toen het team terugkwam om het dak schoon te maken, bedekten ze alle goten om ze vrij te houden van puin tijdens het schoonmaken. Ook werd de klant en de buurman gevraagd hun auto van de oprit te halen om te voorkomen dat deze onder het puin van het dak zou komen te liggen.

Toen het team eenmaal op het dak was, kon de schoonmaak beginnen. Gezondheid en veiligheid is altijd belangrijk en staat bij ons team van Dakreiniging Antwerpen bovenaan de lijst.

About the Author